N

Zelfborende systemen

N

Verbuisd aangebrachte systemen

N

Verankeringen en funderingstechnieken

Interesse in onze werkzaamheden?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk snel verder!

Home » Ankerpaal

Ankerpaal

Wanneer u een specialist op het gebied van verankeringen en funderingstechnieken nodig heeft, vanwege de plaatsing van een ankerpaal, dan doet u er goed aan om eens contact op te nemen met De Vries Titan. Ons bedrijf beschikt niet alleen over het benodigde materieel om verschillende soorten systemen aan te brengen, ook hebben onze medewerkers de nodige kennis in huis. Op onze expertise kunt u rekenen, dat is wat wij kunnen garanderen!

Ankerpaal plaatsen voor verschillende toepassingen

Om te voorkomen dat tunnels, kelders, bouwputten en onderdoorgangen gaan drijven, onder invloed van grondwaterdruk, is het verstandig om een verankering of ankerpaal te plaatsen in de constructievloer of het onderwaterbeton. De Vries Titan is in staat om een zelfborende ankerpaal of een verbuisde ankerpaal te plaatsen. Bij beide soorten wordt globaal dezelfde methode toegepast, waarbij wij werken met pontons. Indien nodig benaderen wij onze vaste partners, zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Gecertificeerd bedrijf

Schakelt u De Vries Titan in voor het plaatsen van een ankerpaal? Dan schakelt u een VCA- en NEN-EN ISO-9001-gecertificeerd bedrijf in. Bovendien stellen wij de eisen van de klant centraal; wij doen wat de klant vraagt zodat wij het gewenste resultaat kunnen opleveren. Wilt u weten wat De Vries Titan voor u kan betekenen? Dat vertellen wij u graag, wanneer u belt naar 0183 – 50 88 88.

Share This