N

Zelfborende systemen

N

Verbuisd aangebrachte systemen

N

Verankeringen en funderingstechnieken

Interesse in onze werkzaamheden?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk snel verder!

Home » Damwandverankering

Damwandverankering

Heeft u een gespecialiseerd bedrijf nodig op het gebied van verankeringen en funderingstechnieken, omdat u plannen heeft voor damwandverankering? De Vries Titan helpt u graag! Bij ieder project maken wij dankbaar gebruik van ons zeer uitgebreide materieelpark. Wij hebben de modernste technieken in huis om iedere klus te kunnen klaren. Wat kunnen wij voor u betekenen? Wij horen het graag!

Damwandverankering op basis van legankers

De Vries Titan is uw partner als het gaat om damwandverankering. Een damwand verankeren doen wij op basis van horizontale legankers. Die plaatsen wij tussen de hoofdwand en het ankerscherm. Van deze techniek maken wij al tientallen jaren dankbaar gebruik en daarom mogen wij ons met recht specialisten op het gebied van damwanverankering noemen. Op onze kennis en ervaring kunt u rekenen. Wij zijn overigens ook gespecialiseerd in andere toepassingen van legankers, zoals het leggen van elektrische geïsoleerde legankers bij spoorwegen (die over een lange levensduur beschikken).

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u weten wat De Vries Titan voor u kan betekenen ten aanzien van damwandverankering? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden. U kunt hiervoor contact met ons opnemen, door te bellen naar 0183 – 50 88 88.

Share This