N

Zelfborende systemen

N

Verbuisd aangebrachte systemen

N

Verankeringen en funderingstechnieken

Interesse in onze werkzaamheden?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk snel verder!

Home » Funderingsherstel

Funderingsherstel Werkendam

Heeft u een bedrijf nodig dat voor u een funderingsherstel kan uitvoeren? Misschien is het goed om dan eens contact op te nemen met De Vries Titan in Werkendam. Onze klanten, wie zijn dat nu eigenlijk? Dat zijn onder andere (rijks)overheden, gespecialiseerde damwand- en funderingsbedrijven, bouwkundige en civiltechnische aannemers en nog vele andere bedrijven en particulieren. Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Wij horen het graag van u.

Funderingsherstel: wanneer nodig?

Een funderingsprobleem kan op verschillende manieren ontstaan. Zo kunnen problemen in de fundering (in vloeren, dragende muren en gevels bijvoorbeeld) ontstaan bij houten funderingspalen zonder betonnen ophanger. Wanneer het grondwaterpeil zakt en de bovenkant van de houten funderingspalen droog komt te staan, dan kunnen de palen beginnen te rotten. Ook kunnen houten funderingspalen aangetast worden door schimmels en bacteriën. Wat de oorzaak van een funderingsprobleem ook is, deze dient snel opgelost te worden. Dit komt vaak neer op het vervangen van de zwakke funderingspalen.

Funderingsherstel uitvoeren: verschillende technieken mogelijk

Het uitvoeren van een funderingsherstel kan op verschillende manieren. Een nieuwe fundering kan geplaatst worden via een tafelconstructie, met behulp van een randbalk of uit de muur gedrukte palen. Welke techniek in uw geval gebruikt moet worden, is geheel afhankelijk van uw situatie. De Vries Titan in Werkendam beschikt over de nodige kennis om u daarbij te adviseren. Tevens beschikken wij over een ruim materieelpark en de nieuwste technieken om iedere klus tot een goed einde te brengen.

Heeft u onlangs een funderingsprobleem ontdekt en wilt u ons inschakelen voor een degelijk funderingsherstel? Laat het ons weten, door te bellen naar 0183 – 50 88 88.

Share This