N

Zelfborende systemen

N

Verbuisd aangebrachte systemen

N

Verankeringen en funderingstechnieken

Interesse in onze werkzaamheden?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk snel verder!

Home » Micropalen

Micropalen

De Vries Titan is de specialist op het gebied van funderingstechnieken en verankeringen die u nodig heeft voor het plaatsen van micropalen. Micropalen zijn palen met een kleine diameter die op diepte geboord worden. Tijdens het boren worden deze palen geïnjecteerd met grout, een mengsel van cement en water. Doordat een systeem op basis van micropalen geen trillingsoverlast geeft, is het zeer geschikt voor binnenstedelijke bouw.

Micropalen geschikt voor verschillende situaties

Het plaatsen van micropalen is voor veel verschillende situaties geschikt. Zo fungeren ze bijvoorbeeld als funderingspalen in beperkte ruimten of als trekpalen voor bouwputten, bieden ze extra draagkracht onder bestaande funderingen en kunnen ze belendende funderingen bij graafwerkzaamheden ondervangen. De Vries Titan is in staat om micropalen te plaatsen, immers, ons bedrijf beschikt niet alleen over een zeer uitgebreid materieelpark, maar ook over zeer vakkundige medewerkers.

De eisen van de klant centraal

Bij De Vries Titan staan de eisen van de klant centraal. Wij doen er alles aan om uw wensen ten aanzien van verankeringen en funderingstechnieken te vervullen. Ons bedrijf beschikt overigens ook over een gecertificeerd kwaliteitsmanagement-, arbo- en mileusysteem. Op ons kunt u bouwen, dat staat vast! Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u in het bijzonder weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan gerust even naar 0183 – 50 88 88.

Share This