N

Zelfborende systemen

N

Verbuisd aangebrachte systemen

N

Verankeringen en funderingstechnieken

Interesse in onze werkzaamheden?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk snel verder!

Home » Palen boren

Palen boren

Wilt u palen laten boren door een specialist op het gebied van boor palen? De Vries Titan is uw partner! Al sinds 1999 voeren wij opdrachten op het gebied van funderingstechnieken en verankeringen uit, waarbij wij steeds de eisen van onze klant in het oog houden. De wensen van de klant vervullen is immers ons dagelijks streven en wij hebben de juiste kennis en technieken in huis om dit ook waar te maken. Bent u de volgende klant die wij naar volle tevredenheid kunnen helpen?

Boor palen voor een stevige paalfundering

Boor palen worden doorgaans gebruikt in paalfunderingen die een zeer hoge belasting moeten dragen. U kunt hierbij denken aan onderwaterbetonvloeren of constructievloeren. Palen boren gebeurt doorgaans trillingvrij, waardoor het uitvoeren van deze klus ook mogelijk is in binnenstedelijke gebieden. De Vries Titan maakt bij het boren van boor palen gebruik van pontons. Deze hebben wij in ons eigen beheer. Hebben wij materialen of diensten nodig die wijzelf niet kunnen aanbieden? Dan schakelen wij onze vaste partners in voor hulp. Wij doen er alles aan om u optimaal van dienst te zijn.

Informeer naar de mogelijkheden

Schakelt u De Vries Titan in voor het boren van palen? Dan kunt u op een uitstekende dienstverlening rekenen, afkomstig van een gecertificeerd bedrijf. Voor welk probleem u ons ook in wilt schakelen, wij lossen het gegarandeerd voor u op. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, door te bellen naar 0183 – 50 88 88.

Share This