N

Zelfborende systemen

N

Verbuisd aangebrachte systemen

N

Verankeringen en funderingstechnieken

Interesse in onze werkzaamheden?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk snel verder!

Home » Verbuisd boren

Verbuisd boren

Bij verbuisd boren wordt gebruikgemaakt van een GEWI anker, ook wel een GEWI paal of strenganker genoemd. Een GEWI anker is een funderingselement dat bestaat uit een stalen staaf met een schroefdraad en een cilindervorming groutlichaam om deze staaf heen. Dit groutlichaam beschermt de staaf tegen corrosie. Strengankers kennen verschillende toepassingen. Heeft u een specialist nodig op het gebied van verbuisd boren die voor u een strengankers kan plaatsen? Neem dan contact op met De Vries Titan.

Strengankers plaatsen door middel van verbuisd boren

Strengankers plaatsen door middel van verbuisd boren, hoe gaat dat nu precies in zijn werk? Bij het uitvoeren van deze klus wordt er gebruikgemaakt van een enkele of een dubbele boorbuis. Wanneer deze diep genoeg zit, wordt het constructieve element (het GEWI anker) in de buis geplaatst en onder gelijktijdige injectie van grout teruggetrokken. Afhankelijk van uw toepassing is het aan te raden om met een dubbele of een enkele boorbuis te werken. De Vries Titan is voornamelijk gespecialiseerd in verbuisd boren met behulp van een dubbele buis, omdat deze methode uiterst geschikt is voor toepassingen in binnenstedelijke gebieden. Bovendien kunnen dubbele boorbuizen dieper komen dan enkele doorbuizen en brengen zij strengankers trillingvrij en onder de meest moeilijke bodemomstandigheden op de juiste hoogte. Ook obstakels in de ondergrond vormen geen belemmering.

GEWI anker of GEWI paal: veel verschillende toepassingen mogelijk

De meest gebruikte toepassing van het GEWI anker of de GEWI paal is als verankering in een damwand. Ook kunnen strengankers ingezet worden voor funderingsherstel of als trek- en drukpalen in een beperkte ruimte. Voor welke toepassing u ook een GEWI paal nodig heeft, het is altijd verstandig om voor de plaatsing een specialist op het gebied van funderingstechnieken en verankeringen te benaderen. Kiest u voor De Vries Titan als uw partner? Dan kiest u voor een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf dat over een uitgebreid materieelpark beschikt en de modernste technieken in huis heeft. Ook op de kennis van onze vakkundige medewerkers kunt u rekenen, dat is wat wij garanderen!

Bel bij vragen

Bent u benieuwd wat De Vries Titan voor u kan betekenen? Wij bespreken natuurlijk graag met u de mogelijkheden. Stel uw vragen aan één van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0183 – 50 88 88.

Share This