Wat onderscheidt De Vries als werkgever? 

De Vries is een bedrijf dat werkt vanuit de familiegedachte. Onze cultuur is te omschrijven als professioneel maar ook informeel. We hebben korte lijnen en alle medewerkers zijn belangrijk.

Samen dragen we bij aan de realisatie van diverse interessante en beeldbepalende projecten. Onze core business is het vervangen van oevers, aanbrengen van diverse damwand-en kadeconstructies, onderhoudswerkzaamheden, uitvoeren van diverse betonwerkzaamheden en het aanbrengen van verankeringen en funderingen. We hebben op dit moment een team van ca. 75 vaste medewerkers verspreid over De Vries Werkendam B.V. en De Vries Titan B.V.

Kernwoorden die De Vries omschrijven:

Veiligheid | korte lijnen | transparantie | familiebedrijf | specialist in waterbouwkundige & verankerings- en funderingsprojecten

Wil jij deel uit maken van ons dynamisch team? Reageer dan op een van onze openstaande vacatures! Neem dan contact op met: m.oldenburg@devrieswerkendam.nl

Maak kennis met ons team

We hebben aan een aantal enthousiaste medewerkers gevraagd om hun beeld van De Vries als werkgever te omschrijven. Maak hieronder alvast kennis met een aantal (toekomstige) collega’s.

Michel de Haan

Kraanmachinist bij De Vries Werkendam B.V.

Ik ben sinds 2008 werkzaam als machinist bij De Vries een afwisselende en uitdagende baan waar van alles voorbij komt. De Vries is een bedrijf waar ik mezelf heb kunnen ontwikkelen in diverse richtingen en waar geluisterd wordt naar mijn mening. Ik heb een leuke groep collega’s om mee samen te werken.

Er zijn ontwikkelingen binnen het bedrijf die heel interessant zijn om te volgen en om aan deel te nemen. Kortom afwisselend werk met genoeg uitdaging op diverse vlakken.

 

Remon van Dijk

Boormeester bij De Vries Titan B.V.

Hoi, mijn naam is Rémon van Dijk. Geboren in Werkendam maar woon in Sleeuwijk. Ik ben 32 jaar oud en werk al ruim 12,5 jaar bij De Vries Titan. Voor deze tijd was ik werkzaam bij de Vries op de zaterdagochtend als vrachtwagen-wasser. Later ben ik in een boorploeg gaan werken om uiteindelijk zelf boormeester te worden.

Wat ik het fijnste vind bij de Vries Titan is de vrijheid en verantwoordelijkheid om een werk tot een goed einde te maken.

 

Dirk Cornet

Schipper bij De Vries Werkendam B.V.

Hoi! Ik ben Dirk Cornet. Ik ben opgegroeid in Werkendam en op het water. Na 15 jaar op een binnenvaartschip te hebben gevaren zijn we eind 2012 aan de wal gaan wonen. Ik heb bij diverse bedrijven gewerkt maar miste toch het werken op het water.

Daarom heb ik gesolliciteerd bij De Vries en daar ben ik vervolgens aangenomen. Sinds september 2021 werk ik met heel veel plezier bij De Vries als schipper/remmingwerker. Zo werk ik elke dag op en bij het water. Ik heb het bedrijf leren kennen als een hele fijne werkgever. Er zijn korte lijnen en een positieve en gezellige sfeer. Daarnaast is er ook volop mogelijk met betrekking tot doorontwikkeling. Ik zou zeggen: Doen!

 

Rik de Hoon

Werkvoorbereider bij De Vries Titan B.V.

Hoi, mijn naam is Rik de Hoon. Woonachting in het mooie Brabantse dorpje Rijen (bekend van de vliegbasis Gilze-Rijen). Sinds de zomer van 2010 ben ik werkzaam als calculator/werkvoorbereider bij de Vries Titan in Werkendam. Van deze ruime 11 jaar, ben ik de laatste 4 jaar fulltime werkzaam als werkvoorbereider. Wat mij heel erg aanspreekt aan deze functie is de grote diversiteit in werkzaamheden en het feit dat wij altijd met meerdere projecten tegelijkertijd bezig zijn. Hierdoor moet je continue schakelen tussen de diverse projecten en is een werkdag altijd dynamisch. Verder is het leuk om de spil te zijn tussen meerdere disciplines zoals uitvoerders, opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers.

Het werken bij De Vries Titan ervaar ik als zeer prettig vanwege de korte communicatielijnen en door een platte organisatiestructuur. Deze platte organisatiestructuur zorgt er tevens voor dat je niet het gevoel hebt een ‘nummer’ te zijn. Daarnaast heeft de Vries het menselijke en sociale aspect hoog in het vaandel staan, wat het werken bij dit bedrijf heel aangenaam maakt.

Vacatures

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures

Share This