Home » Wie zijn wij

Wie zijn wij

De Vries Titan B.V. is opgericht in 1999 als zusterbedrijf van De Vries Werkendam B.V. Inmiddels hebben we meer dan 1.100 projecten tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers uitgevoerd.

Met vijfentwintig medewerkers en zeven volledig uitgeruste boormachines realiseren we projecten in binnen- en buitenland. Tot onze opdrachtgevers behoren bouwkundige en civieltechnische aannemers, gespecialiseerde damwand- en funderingsbedrijven, (rijks)overheden, overige bedrijven en particulieren.

Onze eigen ontwerpafdeling verzorgt het ontwerp en de berekeningen van de projecten, zowel in het voorstadium als in de uitvoering. Betrekt u ons tijdig bij uw project, dan kunnen we gezamenlijk zoeken naar de meest economische oplossing.

NVAF

Sinds 2018 zijn we lid van de Nederlandse Vereniging Aannemers Funderingswerken (NVAF).

De NVAF is een middelgrote ondernemersorganisatie welke zich ten doel heeft gesteld de belangen van de leden/aannemers van funderingswerken, eigenaren van funderingsmaterieel en aanverwante bedrijven te behartigen. De vereniging heeft als doel bij te dragen aan een veilige, gezonde en milieutechnisch verantwoorde manier van werken in de funderingsbranche.
Share This